Instruktører og hjælpeinstruktører

Louise Kristensen

Hejsa

Jeg hedder Louise og er instruktør ved vores 0-4 årige svømmere om tirsdagen.

Jeg nyder de timer jeg har i vandet med jeres skønne børn, og se deres udvikling fra gang til gang. Samtidigt elsker jeg at når vi synger en masse sange og laver fjollerier og sidst men,ikke mindst, at se den glæde børnene har i vandet.Tina Schrøder Kallestrup

Halløjsa

Jeg hedder Tina

Jeg tillader mig helt forsigtigt at kalde jeres børn for mine svømmebørn og sætter pris på det samarbejde jeg har med jer.

For mig er det et stort privilegie, at være vidne til babys første dyk, se dem flyde afslappet på ryggen og at opleve når de, med hjælp fra en hånd under foden, selv kan kravle op på kanten.

Jeg nyder at følge børnenes udvikling med fokus på at kombinere leg, sang og dyk med vandtilvænning og tryghed i vandet.

Det er så sødt at høre de med sprog vælge aktivitet når vi synger vores goddagsang "Vi sir hej til ...".  Jeg elsker at se forventningens glæde og genkendelse i børnenes øjne og høre deres "mer" og "igen" når vi f.eks synger "og gå så", kravler edderkop, hopper i kaninhullet fra kanten, rutcher eller får et kast.

De to timer i vandet hver onsdag flyver afsted i en skøn blanding af ro og vildskab og I vil sikkert indimellem høre mig mumle "hov nu gik tiden" :-)

Vi ses i vandet

Vandglad hilsen fra TinaHenriette Isager Jensen-Smidt

Hej Jeg hedder Henriette

Jeg er instruktør om fredagen for børn i alderen 0-6 år.

Jeg elsker vand og nyder at give min glæde ved vand videre til de skønne børn.

Det bedste ved at være instruktør er, at opleve børnenes glæde ved vand og følge deres udvikling i vandet. For mig er det vigtigt at alle går glade hjem fra svømning og glæder sig til næste svømmetime.

Jeg elsker at få lov til at hygge og lege med de skønne vandglade børn.Rikke Staun + Anne Isager Jensen - Smidt

Vi har Robinson Mikro og Mini-holdene, og kan godt lide at lege mange forskellige vandlege med alle mulige slags redskaber. Vores yndlings leg er “Fisker Fisker, hvor dybt er vandet”, hvor vi svømmer både som delfiner, havfruer og hajer. Vi glæder os til lege med jer hver uge.

Med venlig hilsen

Anne og RikkeKathrine Thaalund

Jeg er Kathrine . Jeg er træner for Robinson Maxi øvede. Jeg elsker at lære børnene at svømme gennem leg.  Derudover har jeg også fokus på at udvikle børnenes svømmetekniske kundskaber.

Jeg håber dette lyder som noget for jer, og vi håber, vi ses.Elisabeth Von Lillienskjold + Thea Ulrich

Hej vi hedder Thea og Elisabeth 

Vi synes, det er virkelig sjovt at lege, at vi tager på en rejse, hvor vi for eksempel tager på rumrejse og leger, at vi skyder os ud fra kanten med vores raketter.

Vi glæder os altid til at lege og have det sjovt i vandet.

Hilsen

Elisabeth og TheaVikar

Kathrine Thalund

Lene Stensdal KlitteLivreder

Thomas Stagsted

Jesper Thalund

Kathrine Thalund

Rikke Staun


Vandglad.dk | Co. Jesper Bruun | Sølystvej 12 | 8830 Tjele | CVR-nummer: 28634536

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk